Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007

Gateway Team



Η Ομάδα Gateway αποτελείται από πέντε νέους ανθρώπους που εδώ και πέντε χρόνια δραστηριοποιούνται στο διαδικτυακό χώρο του μεταφυσικού.
Είναι οι ιδρυτές και διαχειριστές του διαδικτυακού χώρου www.metafysiko.gr και των θυγατρικών του sites της Ομάδας Πυθέας και της Fantasygate.
Η κοινότητα του Μεταφυσικού, εδώ και χρόνια έχει αναλάβει πλήθος δραστηριοτήτων που σχετίζονται με μεταφυσικά και όχι μόνο θέματα.
Παρουσιάζουν σειρά άρθρων με ποικίλη θεματολογία, κυρίως μεταφυσικού χαρακτήρα και έχουν δημιουργήσει το φόρουμ του μεταφυσικού, στο οποίο καθημερινά εκατοντάδες χρήστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανταλλάσουν απόψεις πάνω σε χιλιάδες θέματα.
Παράλληλα, μέσα από τη δράση της ομάδας Πυθέας, παρουσιάζονται επιτόπιες αποστολές σε περιοχές μεταφυσικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η ομάδα Fantasygate σκοπό έχει την ανάδειξη και προβολή της μεταφυσικής τέχνης. Ερασιτέχνες λογοτέχνες και ζωγράφοι παρουσιάζουν το έργο τους.
Η ομάδα Gateway, μέσα από το Μεταφυσικό Στέκι, ένα χώρο συνάντησης στο κέντρο της Αθήνας, φιλοξενεί γνωστούς και άγνωστους ομιλητές, ενώ αρθρογραφεί τακτικά σε σχετικά έντυπα και δημοσιεύει συνεντεύξεις από γνωστούς ερευνητές, έλληνες και ξένους.
Συχνά οργανώνονται συναντήσεις των μελών της κοινότητας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες τα μέλη γνωρίζονται μεταξύ τους και συζητούν θέματα που τους απασχολούν.
Η ομάδα Gateway, χωρίς εξωτερική χρηματοδότηση και αποκλειστικά χάρη στο κοινό της μεράκι κάνει το χώρο της μεταφυσικής αναζήτησης περισσότερο προσιτό στο κοινό, το οποίο τα τελευταία χρόνια δείχνει μια σαφέστατη στροφή στη μεταφυσική σκέψη.
Συνδεθείτε κι εσείς στο διαδικτυακό χώρο της ομάδας, στη διεύθυνση www.metafysiko.gr. Διαβάστε την πλούσια αρθρογραφία της ομάδας και των συνεργατών της, πάρετε μέρος στις συζητήσεις του μεταφυσικού φόρουμ, θαυμάστε τις αποστολές της ομάδας Πυθέας σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και, αν είστε ερασιτέχνης συγγραφέας, ζωγράφος ή μουσικός, η ομάδα fantasygate θα χαρεί να φιλοξενήσει και να προβάλει το έργο σας.
Καλή σας πλοήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: