Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Η παράξενη ατμόσφαιρα και ο θάνατος του Αρχιεπισκόπου



Σας είχα μιλήσει και σε προηγούμενο κείμενο σχετικά με την παράξενη κι απόκοσμη ατμόσφαιρα που υπήρξε τη νύχτα κατά την οποία απεβίωσε ο Αρχιεπίσκοπος. Κάνοντας έρευνα αυτές τις ημέρες, διαπίστωσα σημαντικά πράγματα τα οποία και θα σας παραθέσω προς προβληματισμό και ίσως και προς σχολιασμό. Καταρχήν, ας ξεκινήσουμε με τις διαπιστώσεις, όπως προέκυψαν έπειτα από συζητήσεις με πολλά άτομα που ανήκουν σε διαφορετικές ηλικίες, χώρους και μορφωτικά επίπεδα.
  1. όλοι είχαν διαταραγμένο ύπνο με όνειρα και συχνές εγέρσεις, οι οποίες κορυφώνονταν στο διάστημα μεταξύ 3 και 3.30 τα ξημερώματα
  2. τα περισσότερα όνειρα είχαν κοινό σενάριο, το οποίο περιλάμβανε πλήθος κόσμου, σε αρκετές περιπτώσεις από τις οποίες υπήρχαν σώματα ασφαλείας (αστυνομικοί, στρατιωτικοί κλπ)
  3. τα ζώα ήταν σε διέγερση, τα σκυλιά φώναζαν τη νύχτα και είχαν αντιδράσεις φόβου
  4. παρουσιάστηκαν δυσλειτουργίες σε ηλεκτρικές συσκευές όλων των ειδών
  5. ο ουρανός, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχε ένα κόκκινομωβ χρώμα και το φεγγάρι έδινε την αίσθηση του δυσοίωνου στους περισσότερους μάρτυρες, πριν συμβεί το γεγονός του θανάτου
  6. φυσούσε δυνατός άνεμος με βουητό
  7. ορισμένοι είδαν σε όνειρο ή είχαν άλλου είδους προειδοποίηση ότι κάτι σημαντικό και δυσάρεστο είχε συμβεί, το οποίο δεν το συνδύασαν όλοι με το θάνατο
  8. όσοι ήταν περισσότερο ευαίσθητοι δέκτες, είχαν σημαντικές άλλες εμπειρίες

Δεν θεωρώ σκόπιμο σε αυτή τη φάση τουλάχιστον να σας παραθέσω τις μαρτυρίες τους αυτολεξί και τα φαινόμενα που συνέβησαν, ωστόσο θα το κάνω στο μέλλον εάν χρειαστεί. Πάμε να δούμε τώρα τι είναι πολύ πιθανόν ότι συνέβη την απόκοσμη εκείνη νύχτα, ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα εισαγωγικά.
Ο Αρχιεπίσκοπος, άσχετα με το τι μπορεί να ήταν σε ατομικό επίπεδο, δεν έπαυε να είναι η κεφαλή ενός εκ των πλέον σημαντικών πνευματικών κινημάτων των τελευταίων 2000 χρόνων, πέραν της υψηλότατης δημοτικότητας που απολάμβανε όσο ζούσε. Έτσι λοιπόν συγκέντρωνε επάνω του την κατευθυνόμενη προσευχή εκατομμυρίων ανθρώπων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ακόμα και των ανθρώπων που δεν είναι τυπικοί οπαδοί του χριστιανισμού αλλά ακολουθούν τα τυπικά που χρησιμοποιούν τις ενέργειές του.
Ένα τέτοιο πλάσμα, λοιπόν, όταν αποχωρεί από τον υλικό κόσμο σπάνε οι ψυχικές συνδέσεις όλων αυτών των ανθρώπων μαζί του και δημιουργούνται θραύσματα ενέργειας μεταξύ των ενεργειακών σωμάτων του φυσικού σώματος, τα οποία αρχίζουν να αποτραβιούνται σιγά σιγά, δεδομένου ότι η ψυχή δεν αποχωρεί αυτοστιγμή αλλά ξεκινάει ώρες ολόκληρες ή και ημέρες πριν αρχίζουν να αποχωρίζονται τα ενεργειακά σώματα του φυσικού.
Καταλαβαίνετε, λοιπόν ότι μιλάμε για μια τεράστια ποσότητα ενέργειας που εκλύεται σε μια τέτοια περίπτωση. Ας κρατήσουμε αυτό προς το παρόν και ας θυμηθούμε τώρα τον Καστανέντα και τους Βολαδόρες. Οι τελευταίοι είναι όντα του αστρικού πεδίου, κάτι σαν ενεργειακά όρνια, τα οποία τρέφονται από τα ενεργειακά σώματα κάποιου. Φαίνονται σαν ιπτάμενες σκιές, ενώ οι περισσότερο ευαίσθητοι τα βλέπουν με τη μορφή ενός πουλιού που μοιάζει πολύ με τον Πτεροδάκτυλο. Τα πλάσματα αυτά δεν είναι κακά από τη φύση τους, απλά η ενέργεια αποτελεί την τροφή τους και περιμένουν για να βρεθεί κάποια τέτοια μεγάλη πηγή, ώστε να σπεύσουν να τραφούν.
Συμπερασματικά. Λόγω της σημασίας που έχει ο Αρχιεπίσκοπος για τους λόγους που αναφέραμε, τα πάντα γέμισαν από θραύσματα ενέργειας, η οποία επηρέασε όλους τους ανθρώπους, αναλογικά με την ευαισθησία τους. Οι λιγότερο ευαίσθητοι βίωσαν αυτά που περιγράψαμε παραπάνω, οι περισσότερο είχαν πιο "θεαματικές" εμπειρίες.
Υπάρχει όμως και ένα άλλο Εσωτεριστικό ζήτημα. Μια εργασία που κάνει κάποιος στα Εσωτερικά Πεδία είναι η σταθεροποίηση φυλακτών συμβόλων, μια διεργασία που προφυλάσει τους υπόλοιπους από ενέργειες σκοτεινού τύπου. Το κακό είναι ότι τη συγκεκριμένη νύχτα οπι περισσότεροι ήταν αδύνατο να εργαστούν στο νοητικό ή στο αστρικό πεδίο, με αποτέλεσμα πολλά πράγματα να έμειναν αφύλακτα.
Πιστεύουμε ότι με το λαϊκό προσκύνημα θα συγκεντρωθεί η ενέργεια που είχε διασκορπιστεί. Σε τρεις ημέρες άλλωστε θα διαλυθεί και το αιθερικό σώμα, οπότε το φαινόμενο θα εξασθενίσει.

Υ.Γ Ευχαριστίες στην Ίσιδα για την κατατοπιστική της ενημέρωση πάνω σε ορισμένα σημαντικά ζητήματα Εσωτερισμού.

2 σχόλια:

Spiros77 είπε...

Επιβεβαιωνω και γω οτι ηταν πολυ περιεργη η νυχτα αυτη. Εχω ενα σκυλο ο οποιος γαβγιζε με τροπο που δεν το εχει ξανακανει και με κρατησε ξαγρυπνο μεχρι τις 4΄00-4΄30. Το πρωι που σηκωθηκα θυμαμαι αδρα πολυ περιεργα ονειρα, εβλεπα ανθρωπους που εχουν πεθανει.Πιστευω οτι το φαινομενο δεν εχει τελιωσει, την Τριτη μου εκανε εντυπωση και ο καιρος, πολυ γρηγορες ενναλαγες απο ηλιο σε βροχη και μετα χαλαζι. Επισης ο αερας εκοβε και ξαναρχιζε με τροπο που δεν εχω ξαναδει.

Ibn Aratar είπε...

Σπύρο, σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας. Ας σημειωθεί ότι επίσης συνέβη σεισμός χθες το απόγευμα, σημάδι ότι η ένταση εκτονώνεται. Από σήμερα κιόλας θα είναι καλύτερα.