Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Αύριο στις 10

Υπάρχουν επαναστάσεις που γίνονται με όπλα, με απεργίες και διαμαρτυρίες και έχουν τα δικά τους αποτελέσματα, ανοιχτά στην κριτική των ιστορικών του μέλλοντος. Υπάρχουν τρόποι αντίδρασης που απέχουν από τη συνείδηση του πολύ κόσμου αλλά είναι περισσότερο αποτελεσματικοί, γιατί λειτουργούν σε πολλά επίπεδα. Υπάρχουν κάποιες καρδιές που είναι πράσινες ή που πρέπει να γίνουν. Ένας χτύπος της δικής μας κόκκινης καρδιάς μπορεί να είναι ισοδύναμος με μια από τις μεγαλύτερες επαναστάσεις που γνωρίζει ο κόσμος.
Είναι από εδώ http://isisveiled.wordpress.com/ που ξεκίνησαν όλα αλλά είναι στην πράσινη καρδιά που πρέπει να καταλήξουν, με τη βοήθεια όλων μας. Ένας χτύπος αφιερωμένος στην πράσινη καρδιά είναι μικρό αντίτιμο μπροστά στον κόσμο που προσπαθεί μόνο με υλικούς όρους να ερμηνεύσει τη δυστυχία του.
Αύριο στις δέκα το βράδυ, ένας χτύπος της καρδιάς μου θα ενωθεί με έναν χτύπο του καθενός σας που το επιθυμεί και οι χτύποι αυτοί όλοι μαζί, όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, θα δονήσουν τα κρυφά πεδία και θα ενωθούν με τις πράσινες ακτίνες. Ακόμα και το Φως θα γίνει πράσινο αύριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: